Services

085 – 130 54 63

Training

Voor het basisgebruik van de tool van Easy Compliancy is geen training nodig. Er zijn enkele instructievideo’s beschikbaar die je als geregistreerd gebruiker kunt raadplegen.

Implementatie

Desgewenst helpen onze consultants je bij de opzet en implementatie van het systeem binnen jouw organisatie. Als je al diverse systemen, handboeken of documenten hebt, helpen wij je om deze in te brengen in de tool van Easy Compliancy. We leveren implementatie per dagdeel.

Support

Je kunt voor vragen en advies terecht bij de Servicedesk van Easy Compliancy tussen 09:00 en 17:00 op werkdagen.

085 – 130 54 63
info@easycompliancy.nl

Quickstart service voor AVG

Veel klanten kiezen om het opstellen van het AVG handboek even te laten begeleiden door één van onze consultants/partners. We bespreken de zaken kort telefonisch door en begeleiden de implementatie in een dagdeel op locatie. We brengen hiervoor een vastbedrag van € 325,- in rekening. Ben je geïnteresseerd, laat in onderstaande formulier je gegevens achter.

 

Consultancy partners

 

Voor ondersteuning in bepaalde regio’s, branches en van specifieke toepassingen werken wij samen met gespecialiseerde consultancy partijen. Indien u over stevige kennis en ervaring beschikt en als partner van Cross Approach wilt optreden neem dan even contact op.

KMO Consult 7491 AK Delden Regio Oost NL KAM, Veiligheid, MVO

 
Hoe genereer ik mijn AVG-handboek?

Hoe genereer ik een calamiteitenplan?