Toolbox Preventiemedewerker

085 – 130 54 63

Jouw Arbo-verplichtingen in kaart gebracht

De Toolbox Preventiemedewerker is een web applicatie waarmee je de Arbowet verplichtingen voor jouw organisatie snel inzichtelijk krijgt en onderhoudt. Wat jullie moeten doen inzake veilige arbeidsomstandigheden. Er zijn 65 thema’s (die overigens vaak lang niet allemaal van toepassing zijn). Per thema helpt de software je met templates en een duidelijke indeling (bedoeling, aanbevelingen, doen, wie en tips) steeds samengevat op één pagina.

Hoe werkt het?
Middels een digitale invulsessie worden de thema’s toegesneden op jouw organisatie. Voortaan weet je precies wat je moet inventariseren, beheren en adviseren, maar ook welke andere collega’s daarbij een rol spelen.

En heb je al applicaties op bepaalde gebieden in gebruik dan koppel je die eenvoudig aan het bijbehorende thema. De invulsessie neemt meestal maar zo’n 2-3 uur in beslag.

Waarom heb ik deze Toolbox nodig?
Met correctieve acties (bijv. vanuit de RIE) los je gevonden knelpunten op, maar voor de inrichting van tal van werkprocessen en preventieve taken ter voorkoming van ongewenste en gevaarlijke situaties heb je echt een beheerinstrument nodig, de Toolbox Preventiemedewerker!

Professionele Toolbox
Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onze kennisbank kun je snel jouw functie en alle daarbij behorende verantwoordelijkheden vormgeven. Je hebt daarbij zelf geen uitgebreide kennis van alle Arbothema’s nodig. Door vragen te beantwoorden en keuzes te maken, wordt de informatie voor jouw organisatie bepaald. Uiteraard laten we Arbo-thema’s en -bepalingen die niet op jou van toepassing zijn weg. En wil je deskundig advies bij de implementatie? Ook dan is één van de Easy Compliancy consultants je graag van dienst.

Dynamische data
De Toolbox Preventiemedewerker voor jouw organisatie is 24/7 online beschikbaar. Middels een handige zoekfunctie kunnen ook management, collega’s en desgewenst andere (externe) betrokkenen de arbo-informatie inzien. Is er een verandering in je organisatie of in de wetgeving? De Toolbox kan dan automatisch worden bijgewerkt, zonder dat je helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Quickstart aanvragen

De Toolbox voordelen zijn talrijk:

  • Volledig inzicht van alles dat geregeld moet zijn vanuit de Arbowet
  • Praktische uitwerking en volledig gericht op de structuur van de eigen organisatie
  • Praktische handleidingen, werkinstructies, formulieren en registers meegeleverd
  • Inzichtelijke taakverdeling en takenplanning voor betrokken functionarissen
  • 1 online plek waar alles aantoonbaar beschikbaar is
  • Informatie is snel toegankelijk en te doorzoeken door alle medewerkers
  • Koppelingen naar Arbocatalogi van brancheorganisatie (of andere bronnen) zijn eenvoudig aan te brengen

Omdat alle structurele zaken vanuit de Toolbox Preventiemedewerker zijn ingeregeld en onderhouden, wordt het gericht aansturen van jouw volgende RI&E ook een stuk eenvoudiger. Maar het allerbelangrijkste: De Toolbox Arbo vormt de basis voor een integraal Arbo-, Preventie- en Veiligheidsmanagementsysteem, met de garantie dat alle Arbothema’s voor een organisatie aan bod zijn gekomen.

Bestel & Start nu
Selecteer jouw jaarabonnement en de gewenste training/consult. Na het invullen van je basisgegevens sturen wij een link waarmee je inlogt en direct aan de slag kunt. Als je graag een stukje op weg wordt geholpen en een training/consult mee bestelt dan nemen we na ontvangst van je opdracht snel contact op om wat nadere afspraken te maken en zaken in te plannen.

Cross Approach Basic

inclusief Toolbox Preventiemedewerker

€ 99,- per maand

Direct bestellen

Wij werken o.a. voor