Prijzen en pakketten

085 – 130 54 63

Wat krijg ik?

Easy Compliancy levert een webtoepassing die het midden- en kleinbedrijf (MKB) helpt te voldoen aan wet- en regelgeving of normen zoals ISO 27001, AVG, VCA. Ook helpen we je om inzichtelijk te krijgen welke mensen binnen jouw organisatie verantwoordelijk zijn voor verschillende taken. Dit is normaal gesproken een complex proces. Meestal moet je veel uren en geld spenderen om de processen zodanig te beschrijven dat ze voldoen aan wet- en regelgeving.

Wie zijn wij?

Easy Compliancy biedt sjablonen en genereert online bedrijfsspecifieke compliancy-handboeken in uren in plaats van weken. Het maken van de handboeken gebeurt via een eenvoudig vragen- en antwoordproces. De handboeken zijn online beschikbaar voor medewerkers en auditors. We nemen de complexiteit en hoge kosten weg, zodat jij als organisatie op je kerntaken kunt blijven focussen. We kijken altijd eerst naar de organisatie. Vandaaruit kijken we naar de wet. We vertalen eisen naar taken die jij snapt en waar je iets mee kunt. Wij weten met onze ervaring van meer dan 30 jaar hoe je slim en snel je compliancy-handboeken samenstelt.

Want met een stapel losse documenten kun je niks. Wij integreren alles, zodat jij weet wat er gedaan moet worden, hoe het moet gebeuren en wie het doet.

Toolbox Preventiemedewerker

Gezond en veilig werken

Vanaf € 99,- per maand

Meer informatie

Toolbox AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanaf € 99,- per maand

Online monitoring en borging van taken en verantwoordelijkheden

Meer informatie

Calamiteitenplan

Voor evenementen, sportactiviteiten en verenigingen

Vanaf € 99,- per maand

Meer informatie

Wij werken o.a. voor