My Manual

085 – 130 54 63

Toegang tot werkinstructies en procesbeschrijvingen voor elke medewerker

Als bedrijf wil je dat elke werknemer zich houdt aan jouw normen, procedures en manier van uitvoering van taken. Zo wil je dat medewerkers veilig aan de slag gaan, maar ook dat ze kwalitatief en klantvriendelijk werken. Misschien moeten ze wel voldoen aan wettelijke eisen of normen. Met My Manual van Easy Compliancy krijg je alles snel en eenvoudig inzichtelijk.

Heb je een grote organisatie? Dan is de kans groot dat je omvangrijke, dure en complexe handboeken hebt. En misschien zelfs wel meerdere handboeken tegelijk. Voor jouw niet direct van toepassing? Met My Manual zet je maximaal 50 documenten in een eigen online handboek, voor een scherpe prijs. Elke medewerker kan het handboek inzien, ongeacht waar en wanneer. Bovendien is het handboek heel eenvoudig te onderhouden.

Wat wij doen

My Manual gebruik je op elke computer, tablet en smartphone met een browser. Het programma past zich aan je schermgrootte aan. Na je aanmelding krijg je een e-mail, waarmee je toegang krijgt tot My Manual. De beheerder en documentschrijvers krijgen een persoonlijk inlogaccount. Per lezersgroep bepaal je zelf tot welke informatie je medewerkers toegang hebben.

Hoe wij het doen

De dynamische data is 24/7 online beschikbaar. Je eigen werknemers en auditors kunnen het recente en bijgehouden handboek altijd inzien. Is er een verandering in je organisatie? Jouw handboek wordt meteen bijgewerkt, zonder dat je opnieuw moet beginnen. Met ons deskundige advies helpen we je met de implementatie.

Quickstart aanvragen

Hoe werkt het?

  • Kies je abonnementsvorm en meld je aan.
  • Log in en voeg je beleid, procedures en taken toe
  • Wijs taken en verantwoordelijkheden toe aan functionarissen.
  • Maak je handboek inzichtelijker met stroomschema’s en afbeeldingen

Start nu

Selecteer het abonnement dat bij jouw organisatie past. Na het invullen van je basisgegevens sturen wij een link waarmee je direct aan de slag kunt.

My Manual - MKB

Tot en met 25 medewerkers

€ 299,-

Direct bestellen

My Manual - MKB+

Tussen 26 en 100 medewerkers

€ 649,-

Direct bestellen

My Manual - Enterprise

Meer dan 100 medewerkers

€ 999,-

Direct bestellen

Wij werken o.a. voor