René List – W&L Hogeboom Administratie

085 – 130 54 63

René List – W&L Hogeboom Administratie

W&L Hogeboom is een organisatie op het gebied van verzorgen van belasting- en bedrijfsadviezen en administraties voor het klein- en middenbedrijf (mkb). Als administratiekantoor vormen ze de betrouwbare begeleider van starters en alle soorten bedrijven in het mkb. 

René List, partner van W&L Hogeboom Administratie, vond het prettig dat de wet een kader voorscheef om met vertrouwelijke informatie om te gaan. “Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijke informatie verwerken. Daarvan zijn we ons bewust. Hierbij gaat het niet alleen om bedrijfsinformatie, maar ook direct en indirect om gegevens van personen.”

Met Easy Compliancy bleek dat een eenvoudige en razendsnelle klus. “We hebben met behulp van vragen direct de gegevens die voor ons van toepassing zijn ingevoerd. We houden geen medische informatie bij, dus al die stukken uit de AVG filterde Easy Compliancy direct voor onze toepassing weg.” Na 2 uurtjes was er een duidelijk overzicht van wat het administratiekantoor moest regelen en wie deeltaken kreeg. “Ook kwamen met Easy Compliancy direct templates beschikbaar voor de uitvoering van diverse zaken, zoals verwerkingsovereenkomsten en privacyverklaringen.”

W&L Hogeboom is volop bezig alles aantoonbaar te krijgen, zodat het bedrijf in de toekomst voldoet aan de AVG. René is dan ook zeer tevreden: “Ze hebben het snel geregeld, super professioneel en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Het pragmatisme in het gebruik van de tool spreekt ons bijzonder aan. Vanuit klanten krijgen we regelmatig de vraag hoe zij hun privacymaatregelen goed kunnen opstellen, vastleggen en beheren. Wij verwijzen dan graag door naar Easy Compliancy.”

Terug naar overzicht