Calamiteitenplan

085 – 130 54 63

Voor evenementen, sportactiviteiten en verenigingen

Organiseer je een evenement? Of een sportactiviteit? Dan is een calamiteitenplan vrijwel altijd wettelijk verplicht. Een calamiteiten- of veiligheidsplan toont de veiligheidsrisico’s van je evenement en welke voorzorgsmaatregelen je daarvoor neemt. Voor je organisatie is het ook positief, want vaak heb je over bepaalde veiligheidsaspecten nog nooit nagedacht. Het calamiteitenplan helpt je hiermee.

Easy Compliancy helpt je bij het opstellen van een calamiteitenplan. Daarbij houden we rekening met jouw organisatie en evenement. Zo weet je zeker dat de veiligheidsmaatregelen die je neemt, straks daadwerkelijk goed zijn geregeld. En dat jouw evenement binnen de gestelde veiligheidskaders verloopt. Met een calamiteitenplan weet je ook wie waarvoor verantwoordelijk is, mocht er iets gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van alcohol, het regelen van geluid of de verantwoordelijke voor wanneer er iemand onwel wordt. Organiseer je een festival? Dan is het wellicht handig om een politiepost of drugsscan in te richten. Een calamiteitenplan is bijvoorbeeld ook nodig om bij noodweer het terrein snel te ontruimen.

Wat wij doen

Alle veiligheidstaken die je hebt, brengen wij snel in beeld. We letten erop dat alleen de zaken die voor jouw organisatie en evenement van toepassing zijn, worden beschreven. Easy Compliancy laat je eenvoudig functionarissen toewijzen om die taken uit te voeren. Tot slot leveren we de templates voor de EHBO-plannen, ontruimingsplannen en meer. Alles voor een veilig event.

Hoe wij het doen

Wanneer je kennis hebt van jouw evenement, dan is dat voldoende voor ons calamiteitenplan. Je hebt geen uitgebreide veiligheidskennis nodig. Met onze algemene vragen en door jouw eigen keuzes te maken, kom je tot de benodigde structuur van je calamiteitenplan. In het plan vind je alles dat voor jouw evenement van toepassing is. Veiligheidsprocedures en activiteiten die niet voor jouw evenement van toepassing zijn, laten we weg.

Dynamische data

Is er een verandering in je organisatie, het evenement of in de wetgeving? Jouw handboek wordt meteen bijgewerkt, zonder dat je opnieuw begint. Dit geldt ook als je meerdere evenementen organiseert. Easy Compliancy toont een apart overzicht van de veiligheidstaken per betrokken functionaris.

Quickstart aanvragen

Hoe werkt het?

  • Kies je abonnementsvorm en meld je aan.
  • Log in en beantwoord de vragen die je krijgt voorgelegd.
  • Wijs taken en verantwoordelijkheden toe aan functionarissen.
  • Publiceer en gebruik het calamiteitenplan online of maak een fysieke print.
  • Stel het EHBO-plan, verkeersplan en blusmiddelenoverzicht op met de templates.
  • Onderhoud de verschillende plannen, overzichten, planningen en inspecties.

Start nu

Selecteer het abonnement dat bij jouw organisatie past. Na het invullen van je basisgegevens sturen wij een link waarmee je direct aan de slag kunt.

Cross Approach Basic

inclusief Calamiteitenplan

€ 99,- per maand

Direct bestellen

Wij werken o.a. voor