Toolbox AVG

085 – 130 54 63

Je AVG op orde

Wel eens gehoord van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel AVG? Je weet dat je er iets mee moet, maar hoe? Easy Compliancy maakt het simpel: wij brengen jouw AVG-taken in beeld. En we doen meer.

Sinds 25 mei 2018 moet jouw organisatie voldoen aan de AVG. Wanneer je persoonsgegevens verzamelt, verwerkt en/of opslaat, krijg je met de AVG te maken. Daarbij maakt het niet uit of je gegevens verzamelt van medewerkers, klanten, prospects, leveranciers of leden. Het op je website plaatsen van een Privacyverklaring of het hebben van een verwerkingsregister is maar het topje van de ijsberg. Het totale takenpakket is vaak uitgebreider. Maar je moet het wel geregeld hebben. Easy Compliancy helpt je daarbij.

Wat wij doen

Voldoen aan de AVG brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Wij brengen eenvoudig alle taken die je moet doen vanuit de AVG in beeld. Meestal is niet alles op jouw bedrijf van toepassing. Maar geen nood: wij helpen je te bepalen wat wél van toepassing is. Bovendien leveren we kant-en-klare templates aan voor verwerkingsregisters, privacyverklaringen en verwerkersovereenkomsten. Tot slot laten we je eenvoudig functionarissen toewijzen.

Eenvoudig

Ben je op zoek naar een oplossing die jouw AVG supersnel voor je in kaart brengt? Je hoeft zelf eigenlijk amper kennis van de AVG of informatiebeveiliging te hebben. Door onze vragen in te vullen, rolt er een handboek uit dat speciaal op jouw organisatie gericht is. Dingen binnen de AVG die niet voor jouw bedrijf gelden, zijn daarin weggelaten. Welke verandering er ook plaatsvindt in je organisatie of in de wetgeving: ons systeem is vergevingsgezind. Wat dit inhoudt? Dat je op elk moment je AVG-handboek bijwerkt en aanpast, zonder dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Het systeem maakt vliegensvlug een nieuw handboek met de wijzigingen erin verwerkt.

Samen doen?

Vind je het prettig om direct met een consultant zaken even op te pakken? Dan kan dat uiteraard ook. Éen van onze consultants of partners helpt je bij het op orde krijgen van de informatie, een stukje uitleg over het proces, de verschillende rollen die er in de organisatie moeten worden belegd en de communicatie naar collega’s en klanten. Afhankelijk van de omvang, complexiteit van je organisatie en de rollen die je zelf vervult, kan deze professionele begeleiding kortstondig zijn.

Quickstart aanvragen

Hoe werkt het?

  • Kies je abonnementsvorm en meld je aan.
  • Log in en beantwoord de vragen die je ontvangt.
  • Ken taken en verantwoordelijkheden toe aan functionarissen.
  • Publiceer en gebruik het handboek online.
  • (optioneel) Publiceer de automatisch gegenereerde privacyverklaring op je website.
  • Onderhoud het register van verwerkingsactiviteiten.

Start nu

Selecteer het abonnement dat bij jouw organisatie past. Na het invullen van je basisgegevens sturen wij een link waarmee je inlogt en direct aan de slag kunt.

AVG - MKB

Tot en met 25 medewerkers

€ 299,-

Direct bestellen

AVG - MKB+

Tussen 26 en 100 medewerkers

€ 649,-

Direct bestellen

AVG - Enterprise

Meer dan 100 medewerkers

€ 999,-

Direct bestellen

Wij werken o.a. voor